Blir sentimental..

Känslorna klär oftast i en annan skepnad. Det är en konstant maskerad.
Det finns alltid något som ska döljas, det är bäst så. Åsikter, tankar och tillrättavisningar skjuts mot kroppen som ett okontrollerat maskingevär.
Men känslan då? Försvinner den efter det? Läker såret? Det går inte, varför tror du mig inte? Kan inte jag tänka själv.. Någon ska tvivla på det som finns inuti. Men det är inte jag. För jag vet hur det känns, jag vet varför det bränner, och varför det inte försvinner.

Det är desto trevligare med Tv-serier, andra personers liv, känslor. Det är skönt att glömma sig själv, tänka på något påhittat och dras med.




Hemmakväll 1/10

Slutade sent idag, direkt till Ica i Liljeholmen och släpade runt på miljarders med påsar. Ibland önskar jag mig en personlig assistent, i alla fall när jag har bråttom och det är tungt.
Till slut kom jag hem med mat, vin och annan bråte.
Det enda jag hunnit med under kvällen är att städa inför morgondagens middagsbjudning, otroligt noggrant. Nu är jag klar och ska gå och lägga mig, plus att jag ska göra en viktig sak, det som jag skjutit upp för länge nu. Den där pressreleasen, en uppgift från skolan. Vi ska översätta och skriva om den från engelska, hitta på och göra om så den blir ännu intressantare. En rolig uppgift.
När jag väl kommit igång med den kommer det bli bra!



Torsdag 30/9

Utflyktsdags, mot kakslottet (Taxinge slott)
En våldsamt trevlig syn för ögan, kakor, tårtor, bakelser och mer därtill. Efter att ha avlidit
av både åsynen och smaken (både ett bra och på ett dåligt sätt) av bakelsen så drog vi vidare.
Nästa stopp vid Ytter Järna (Saltå kvarn).
Spännande var det! (http://sv.wikipedia.org/wiki/Antroposofi)










































Äpplen i Ytter Järna (lustigt namn).




Fin vy i en hage.




Avloppsvatten rensas, luktar skit alltså.

















RSS 2.0